De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Florida Georgia Line releaset videoclip van “Smooth”

Weer een erg 'glad' nummer van de heren.

Florida Georgia Line heeft de videoclip van hun nieuwe single “Smooth” uitgebracht. Het is de vierde single van het album “Dig Your Roots“, dat in 2016 verscheen. Tyler Hubbard en Brian Kelley hebben er weer een mooi miniverhaal van gemaakt, met mooie beelden en natuurlijk coole ‘dansmoves’.

Florida Georgia Line - Dig Your Roots

In de clip zien we Tyler en Brian als twee werknemers van ‘Old Camp Whiskey‘ die onderweg naar Las Vegas pech krijgen. Ze proberen tevergeefs de truck te repareren, zodat ze hun lading alsnog kunnen afleveren. Plotseling verschijnt er een oude cabrio met daarin een Elvis look-a-like in de passagiersstoel. De bijnaam van de bestuurder is Cat Daddy (gespeeld door songwriter Craig Wiseman) en dit tweetal biedt de pechvogels een lift naar Las Vegas aan.

Daar aangekomen gaat de party los en vieren ze Cat Daddy’s tweede vrijgezellenfeest. Hij staat namelijk op het punt in Las Vegas zijn trouwbelofte opnieuw uit te spreken. De vrouw van Cat Daddy in de clip wordt gespeeld door Wiseman’s eigen vrouw.

Het is natuurlijk een scenario waarin Florida Georgia Line hun ‘moves’ kunnen laten zien, en dat doen ze dan ook met overgave.

Veel plezier met de videoclip.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty