De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Florida Georgia Line gaat terug naar hun roots

Met een albumhoes vol nostalgie.

De titel van het nieuwe album van Florida Georgia Line was al enige tijd bekend, maar vorige week hebben Tyler Hubbard en Brian Kelley ook de releasedatum en de albumcover vrijgegeven. Een complete lijst met titels ontbreekt nog, al weten we natuurlijk al wel dat “H.O.L.Y.”, de huidige nummer 1 van de Billboard ‘Hot Country Songs’, erop staat.

Het duo heeft hun derde studioalbum de titel “Dig Your Roots” meegegeven. Het is een duidelijke verwijzing naar hun jeugd, toen ze beiden gitaar speelden, liedjes schreven en zongen in een kerkkoor. Op de kleurloze albumhoes zien we dan ook jeugdfoto’s van Tyler (rechts) en Brian (links).

Florida Georgia Line - Dig Your Roots

De albumhoes vertelt eigenlijk het hele verhaal van dit album. Tyler en ik blijven groeien, zowel persoonlijk als muzikaal. Ons doel voor dit album was om een beeld te geven van wie we zijn en waar we ons op dit moment in onze levens bevinden. Maar ook om > > Brian Kelley

Het nieuwe album is vanaf vrijdag 26 augustus verkrijgbaar. Volgens het persbericht hebben de heren ongeveer de helft van de liedjes zelf geschreven. Eerder al werd bekend dat Tim McGraw meewerkt aan één van de songs.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty