Fijne kerstdagen en een country 2017

19 december 2016 | Blog | 0 Reacties

Het einde van wederom een ontzettend mooi countrymuziekjaar nadert. Een jaar met vele mooie nieuwe albumreleases, nieuwe aanstormende talenten en een reeks waanzinnig gave concerten op Nederlandse bodem. Wij hebben ervan genoten en eerlijk gezegd vloog het jaar voorbij. Te snel.

Country-Music.nl groeit

Meer en meer mensen weten hun weg te vinden naar onze site en social media. Fijn om te zien dat de belangstelling voor country groeiende is in Nederland en BelgiĆ«, en dat wij – als ‘one-stop-shop’ voor alles wat country is – jullie mogen voorzien van nieuws en andere informatie.

De vaste volgers van Country-Music.nl werden iedere zondag fijn wakker met een nieuwe Zondag Flix. Hieronder een selectie uit het aanbod van de laatste weken.

Iedere woensdag testen we op onze facebookpagina jullie kennis van countrymuziek in onze Woensdagmiddag Country Quiz. Ook de quizzen hier op onze site werden volop gespeeld.

De tellers op onze voorpagina liepen ook gestaag op. Op dit moment hebben we 111 artiesten, 659 albums en 20 wiki’s in onze database staan. Wanneer je dus iets wilt weten over een artiest, zijn of haar album of over een veelgebruikte countryterm of gezegde, check dan deze schat aan informatie.

2017

Wij hopen dat 2017 net zo’n fantastisch jaar wordt. De voortekenen zijn in ieder geval goed met de reeds aangekondigde concerten van Darius Rucker, High Valley, Maren Morris en Miranda Lambert. Daarnaast zijn enkelen van ons zo gelukkig dat ze naar het Country 2 Country festival in het Verenigd Koninkrijk gaan. Veel plezier daar.

Ook voor de eerste maanden van 2017 staat er veel mooie nieuwe countrymuziek op de agenda. Onder andere Brantley Gilbert, Brad Paisley en Little Big Town brengen een nieuw album uit. Wij kunnen niet wachten!

Fijne kerstdagen

Country-Music.nl wenst jou, je familie en je vrienden erg mooie, fijne kerstdagen toe. Geniet van al het lekkers, zowel op tafel als hetgeen uit je speakers knalt. Merry Christmas cowboys & cowgirls!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *