De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Fijne feestdagen!

Merry X-mas & a Happy New Year!

Country-music.nl wenst jou, je familie en vrienden, maar natuurlijk ook alle artiesten en iedereen die in de muziekindustrie werkzaam is, hele fijne kerstdagen en een heel voorspoedig, gezond, gelukkig en muzikaal nieuw jaar!

Hopelijk wordt ook 2020 weer een mooi muziekjaar. En daar lijkt het eerlijk gezegd wel op!

Geweldige concerten

Een blik op de – al goed gevuldeconcertagenda levert een groot aantal geweldige concerten op.

We kunnen al uitzien naar concerten van onder andere Brad Paisley, Midland, Brothers Osborne, Keith Urban, Kane Brown, Chase Rise en Brandy Clark.

En natuurlijk zijn er ook weer enkele fantastische festivals waarbij je kunt genieten van geweldige muziek. Denk aan Country 2 Country in Amsterdam, maar ook aan het Once In A Blue Moon Festival in het Amsterdamse Bos en het Rotterdams Bluegrass Festival.

Mooie albums

Daarnaast verschijnt er in 2020 ook weer mooie nieuwe muziek. In ons overzicht van de albumreleases krijg je een mooi overzicht, we updaten deze lijst regelmatig.

Voor mooie muziek kun je ook op Spotify terecht, bijvoorbeeld bij onze mooie playlists, of de lekkere ‘Tailgate Party‘ playlist. Daar kom je de feestdagen zeker ook wel mee door.

Hele fijne feestdagen & een country 2020!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty