De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Familieuitbreiding bij de familie Rempel

Curtis en zijn vrouw hebben er een kindje bij.

Curtis Rempel, de jongere van de twee broers van High Valley, is voor de tweede keer vader geworden. Op vrijdag 7 april bracht zijn vrouw Myranda hun dochtertje Millie June ter wereld. Curtis en Myranda hebben al een zoontje van drie jaar oud, Ben.

De famlie blijft eerst nog enkele dagen samen thuis, voordat Curtis met Oom Brad weer gaat touren.

 

High Valley

De gebroeders Rempel zijn geboren en opgegroeid in La Crete, Alberta in Canada, op zo’n 4.000 kilometer van Nashville waar ze momenteel wonen. Door ontzettend veel te touren, waar en wanneer ze maar konden, groeide hun fanbase enorm. Ze vielen op door hun aparte sound en kregen een platencontract aangeboden. De muziek van High Valley kenmerkt zich door de combinatie van oude bluegrass elementen en een (vaak) moderne beat.

Het laatste album, “Dear Life”  (2016) bracht de groep eindelijk de doorbraak met nummers als bijvoorbeeld “Make You Mine” en “Young Forever”. Een band waarvan we nog meer gaan horen en die we hopelijk snel weer terugzien op Nederlandse bodem.

Meer hierover is te lezen in het interessante en exclusieve interview met Brad en Curtis, eerder dit jaar. We kregen de kans de broers enkele vragen te stellen na het Europese deel van hun ‘Make You Mine Tour’. Tijdens deze tour gaven ze concerten in de Melkweg (Amsterdam) en Rotown (Rotterdam).


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty