De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Expositie over leven en werk van Brad Paisley

In november te zien in het museum van de Country Music Hall of Fame.

Van 18 november 2016 tot en met 14 mei 2017 opent het museum van de ‘Country Music Hall Of Fame‘ in Nashville (Tennessee) haar deuren voor een expositie over het leven en werk van Brad Paisley. Een eer die hem, gezien zijn lange en succesvolle carrière, zeker toekomt.

1980

Brad Paisley

In 1980 krijgt de achtjarige Brad van zijn opa een gitaar voor kerstmis. Deze gitaar, die al deel uitmaakt van de permanente collectie van het museum, wordt Brad’s favoriete speelgoed. Hij heeft talent voor het instrument en oefent net zolang totdat hij het volledig beheerst. Ook begint hij al op jonge leeftijd met het schrijven van eigen songs.

Brad is dan ook al snel een graag geziene, en gehoorde, artiest in de omgeving van zijn hometown van Glen Dale (West Virginia).

Nashville herkent zijn muzikale talent en in 1998 tekent hij de felbegeerde platendeal. Het blijkt de start van een zeer succesvolle carrière en talloze hits en awards. In zijn prijzenkast staan onder andere veertien CMA, veertien ACM en drie Grammy awards. Hiermee behoort hij tot de absolute top.

De tentoonstelling

Country Music Hall Of Fame Logo

De tentoonstelling bestaat uit muziekinstrumenten, kleding, foto’s, items uit zijn kinderjaren, awards en nog veel meer. Al deze zaken geven zijn fans en andere belangstellenden een beeld van deze countryster. Het is een unieke collectie, en wanneer je in de buurt van Nashville bent, moet je zeker een kaartje kopen en deze expositie bezoeken.

De Country Music Hall Of Fame

Het adres van het museum is 222 5th Ave. South, Nashville, TN 37203, en het is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty