De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Exclusieve show van Kris Kristofferson & The Strangers

Een legende en legendarische band komen samen naar Nederland.

De countrylegende, en tevens wereldberoemd acteur, Kris Kristofferson komt in juni naar Nederland voor een exclusief concert in De Oosterpoort in Groningen.

En dat is nog niet alles, hij neemt de voormalige band van Merle Haggard mee!

Kris Kristofferson

Kris Kristofferson is een grootheid in de (country)muziek. Hij is voornamelijk bekend van liedjes als “Me And Bobby McGee”, “Sunday Mornin’ Comin’ Down” en “Help Me Make It Through The Night”, nummers die veelvuldig door artiesten als Janis Joplin, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en Willie Nelson gecoverd zijn.

In 1977 werd hij opgenomen in de Nashville Songwriters Hall of Fame en in de jaren ’80 en ’90 maakte hij – samen met Willie Nelson, Johnny Cash en Waylon Jennings – ook deel uit van de supergroep The Highwayman.

Kris Kristofferson (Brownsville, Texas, 22 juni 1936) is inmiddels 82 jaar, maar ‘he’s still going strong’.

The Stangers

Kris neemt voor dit concert ‘The Stangers’ mee. Hoewel deze band voornamelijk bekend is geworden als de band van Merle Haggard, brachten ze tussen 1969 en 1973 ook zelf enkele albums uit.

De band won in totaal zo’n acht keer de award voor ‘Best Touring Band of the Year’ bij de CMA awards. Naast Kris Kristofferson treden ze ook nog vaak op met de zonen van Merle Haggard, Ben en Noel Haggard.

De Oosterpoort

Het concert vindt op dinsdag 11 juni 2019 plaats in de Oosterpoort in Groningen. Het is een endje rijden voor de meeste countryfans, maar je bent dan wel getuige van een onvergetelijke avond met absolute legendes uit de countrymuziek.

De prijs van een ticket bedraagt 42.50 euro (dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten), de voorverkoop start op 15 februari aanstaande.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Help Me Make It Through The Night

Om in de stemming te komen hieronder een videoclip van “Help Me Make It Through The Night”. Dit is een recente uitvoering, waarin Kris deze hit samen met Lady Antebellum ten gehore brengt. Kippenvel!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty