De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Exclusieve première: “Old Joe” van Jick Munro & The Amazing Laserbeams

Een mooie première hier op Country-Music.nl

Morgen is de officiële release van de videoclip van “Old Joe”, de nieuwe single van Jick Munro & The Amazing Laserbeams. Maar hier bij Country-Music.nl kun je hem vandaag al exclusief bekijken. Wij hebben namelijk de eer om de première te verzorgen.

Gisteren hebben we deze band uit Maastricht al aan je voorgesteld in een nieuwe editie van onze ‘Spotlight Series‘. Daar lees je alles over deze vriendengroep die een mooie mix van country(pop), americana en bluegrass maakt, en dit overgieten met een sausje van zuidelijke gezelligheid.

Old Joe

Hieronder de mooie clip van “Old Joe”. Het is een nummer waarin wederom alle kenmerkende facetten van Jick Munro & The Amazing Laserbeams voorbij komen.

De track begint serieus, dramatisch bijna, met de zanger die ons introduceert met “Old Joe”. Maar na de break in het nummer is het ‘party time’ en horen en zien we de andere kant van de band.

Veel plezier met de clip en happy sharing!



Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty