De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Eric Paslay komt naar Nederland!

Eric geeft gehoor aan onze oproep.

Of het door onze tweet komt weten we natuurlijk niet, maar één ding is zeker: later dit jaar komt Eric Paslay naar Nederland voor een concert in de Melkweg!

Waar moet ik spelen?

Eric’s tweet (klik op de afbeelding rechts) van 13 maart jongstleden liet er geen twijfel over bestaan, hij had zijn zinnen gezet op een Europese tour. In die tweet vroeg hij zijn fans waar ze hem zouden willen zien spelen, en wij waren natuurlijk niet te beroerd om hem – ondersteunt met diverse referenties – op Nederland te wijzen.

En nu geeft hij dus gehoor aan onze oproep.

Donderdag 29 augustus

Op donderdagavond 29 augustus staat hij dus op het podium van zaal Upstairs in de Melkweg in Amsterdam. Kaartjes voor zijn show kosten 19,00 euro° en de voorverkoop start op 29 maart om 10:00 uur.

Tickets

Van songwriter naar singer

Eric Paslay begint zijn carrière in Nashville zoals zovelen, dromend van succes en zoekend naar een ingang bij een platenlabel. Hij vindt in eerste instantie onderdak als songwriter, en is schrijft (mee aan) hits voor onder andere Eli Young Band (“Even If It Breaks Your Heart”), Jake Owen (“Barefoot Blue Jean Night”) en Rascal Flatts (“Rewind”).

Ook schrijft hij hits voor Lady Antebellum en Love And Theft.

Friday Night

In 2014 verschijnt zijn naar hemzelf vernoemde debuutalbum. Op dit album staat onder andere zijn single “Friday Night”, die een dikke Top 10 hit wordt in zowel de Hot Country Songs als Country Airplay hitlijst.

Het concert in de Melkweg is toch echt op een donderdagavond, maar als voorproefje geven we je de clip van deze hit. Deze kan je overigens ook bekend in de oren kan klinken in een andere versie (Lady A.).Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty