Eric Church on the rocks!

26 oktober 2016 | Albums, Nieuws | 0 Reacties

Op 3 november is het precies een jaar geleden dat “Mr. Misunderstood” gereleased werd. Dit album kwam voor iedereen als een verrassing; op de CMA Awards verscheen Eric ineens op het podium met dit nieuwe album. De dag ervoor had hij zo’n 80.000 exemplaren naar trouwe fans verzonden. Typisch Eric.

Om dit te vieren brengt Eric Church op vrijdag 4 november aanstaande, in samenwerking met Walmart, een speciaal album uit.

Mr. Misunderstood On The Rocks

Het is een livealbum, opgenomen tijdens zijn recente concert (augustus) in het Red Rocks Amphitheater in Colorado. De schijf dankt zijn naam dan ook aan deze locatie. De ondertitel is ‘Live And (Mostly) Unplugged’.

Op 25 november komt dan ook nog een speciale vinyleditie uit. Erg mooie kerstcadeaus, maar vooralsnog zal het helaas enkel exclusief verkrijgbaar zijn via Walmart winkels.

De tracklist

Eric Church - Mr. Misunderstood On The Rocks
Eric Church – Mr. Misunderstood On The Rocks

Op het album staan 7 nummers in totaal, waarvan zes tracks van Mr. Misunderstood. De zevende is een cover van Leonard Cohen’s “Hallelujah”.

 1. “Mistress Named Music – Red Rocks Medley”
 2. “Chattanooga Lucy”
 3. “Mixed Drinks About Feelings”
 4. “Knives Of New Orleans”
 5. “Kill A Word”
 6. “Record Year”
 7. “Hallelujah”

 

De speciale vinyleditie, een 10″ EP,  kent een andere tracklist:

Kant A

 1. “Chattanooga Lucy”
 2. “Those I’ve Loved”

Kant B

 1. “Kill A Word”
 2. “These Boots”

Holdin’ My Own Tour

Eric Church
Eric Church live

Op dit moment is Eric druk bezig met de voorbereidingen voor zijn ‘Holdin’ My Own Tour’. Deze begint in januari 2017 en voert langs zo’n 60 Amerikaanse steden. Het is een unieke tour: er is geen voorprogramma en Eric speelt iedere avond 2 sets met een korte pauze tussendoor. Dat is dus maar liefst drie uur naar de kerk, wow!

Of er ook plannen zijn om naar Europa te komen weten we (nog) niet, maar we hopen natuurlijk van wel. Zijn laatste concert op Nederlandse bodem was een onvervalst feestje en smaakte absoluut naar meer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *