De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Eric Church komt zijn belofte na

Natuurlijk....

Toen Eric Church zijn ‘Holding My Own Tour’ aankondigde, deed hij een belofte aan zijn fans. Hij zou alles in het werk stellen om de handelaren die actief zijn op de zwarte markt uit te schakelen, of ze het leven zo zuur mogelijk maken. En hij houdt woord!

Eric wil dat zijn fans voor een redelijke prijs zijn concerten kunnen bezoeken. Van de handel op de zwarte markt worden alleen de handelaren beter en zijn zijn fans, en hijzelf dus ook, de dupe. Daarom spoort hij, samen met een speciaal team, de tickets op de zwarte markt actief op en annuleert ze. De geannuleerde tickets worden dan opnieuw aan de fans aangeboden.

Unieke tour

Eric stelt het belang van zijn fans voorop. Altijd al, maar bij deze unieke tour gaat hij daarin net een stukje verder. De ‘Holding My Own Tour’ is uniek omdat er geen voorprogramma is. Eric en zijn band trakteren de fans ieder concert op twee complete sets.

Eric Church

Alleen op deze manier kan hij alle belangrijke nummers spelen en daarmee zijn fans de best mogelijke ervaring geven.

25.000 tickets ingenomen

Sinds de tour in januari begon, hebben Eric en zijn team al ruim 25.000 tickets geannuleerd en opnieuw te koop angeboden aan hun fans. Dit geldt zowel voor de Amerikaanse als de Canadese shows.

De tour loopt nog tot eind mei. Of hij ook de oversteek naar Europa maakt, is vooralsnog niet bekend.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty