De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Eric Church expositie: Inside The Outsider

Ook Eric heeft zijn eigen expositie verdient.

Het museum van de ‘Country Music Hall Of Fame‘ in Nashville (Tennessee) organiseert van 18 september 2015 tot en met februari 2016 een tentoonstelling over het leven en de carrière van Eric Church. Deze tentoonstelling krijgt de toepasselijke titel ‘Inside The Outsider’.

Country Music Hall Of Fame & Museum

Het museum is dagelijks geopend van 09:00 – 17:00 uur. Voor parkeerinformatie kun je het beste de website www.parkitdowntown.com/ raadplegen.

Adres van het museum:
222 5th Ave. South
Nashville, TN 37203
Telefoon: +1 615-416-2001

Deze expositie bestaat uit allerlei voorwerpen uit Eric’s privécollectie: gitaren, manuscripten, kleding, foto’s en andere media.

De bezoeker krijgt een beeld van de weg die Eric heeft afgelegd. Van het dertienjarige jongetje dat zijn eerste gitaar kocht tot de man die wilde trouwen met een dame die ‘eiste’ dat hij zijn ‘business degree’ ten gelde zou maken. Van zijn eerste stappen in Nashville tot zijn succesvolle albums als “Chief” en “The Outsiders“. Ook ontbreken de attributen van zijn uitverkochte (stadion)concerten natuurlijk niet.

Overigens is er momenteel nog een tentoonstelling die je als echte countryfan moet zien als je deze zomer naar Nashville gaat: Luke Bryan: Dirt Road Diary.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty