De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Eerste optreden van Chase Rice in Nederland aangekondigd

Chase was vaak 'in de buurt', maar gaf tot voor kort nog nooit een concert op Nederlandse bodem.

Meerdere malen al was Chase Rice in het Verenigd Koninkrijk voor optredens, de laatste keer was tijdens het C2C festival eerder dit jaar. Maar begin volgend jaar maakt hij dan ook eindelijk de oversteek naar Duitsland en Nederland.

Afsluiting van de Europese Tour

Van 11 tot en met 19 januari trekt Chase door het Verenigd Koninkrijk. In totaal speelt hij daar zeven shows in onder andere Glasgow, Belfast, Londen en Manchester, alvorens de oversteek te maken naar Duitsland.

Chase Rice

Bij onze Oosterburen speelt hij in Keulen, München, Berlijn en Hamburg. Vooral het concert in Keulen, op woensdag 22 januari, kan interessant zijn voor de mensen die in de buurt van de Duitse grens wonen. Kaartjes voor dit concert koop je hier.

Chase sluit vervolgens zijn Europese tour af in ons kikkerlandje, op maandag 27 januari 2020 staat hij op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Tickets en voorverkoop

De tickets voor dit event kosten 21.85 euro°. Ze gaan op vrijdag 31 mei aanstaande om 10:00 uur in de voorverkoop.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Three Chords & The Truth

Maak kennis met Chase, en zijn passie voor countrymuziek, in onderstaande videoclip. Het is de clip van “Three Chords & The Truth”, de nickname én basis van country.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty