De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Eerste kind van Thomas Rhett gearriveerd

De adoptie is compleet, hun biologische kindje laat nog op zich wachten.

Thomas Rhett en zijn vrouw Lauren zijn voor de eerste keer vader en moeder. Hun biologische kindje laat nog even op zich wachten, maar hun adoptiekindje uit Uganda is vorige week bij haar nieuwe ouders in Amerika aangekomen. En stond natuurlijk meteen volop in de belangstelling.

Lauren en Thomas lieten hun fans via social media kennismaken met de kleine Willa Gray.

Adoptie

In 2016 besloten Thomas en Lauren een kindje te adopteren nadat Lauren samen met de non-profitorganisatie 147 million orphans Uganda bezocht. Daar ontmoette ze Willa Gray die destijds 18 maanden oud was. Na veel juridische procedures en een hoop bureaucratie mochten ze zich dan eindelijk vader en moeder van Willa Gray noemen.

Zwangerschap

Willa Gray krijgt er in augustus nog een zusje bij. Tijdens de adoptieprocedures bleek Lauren zelf ook zwanger te zijn. Tijdens de zogenaamde ‘gender reveal party‘, helemaal hip in Amerika tegenwoordig, in februari werd bekend dat ook hun natuurlijke kind een meisje is.

Hieronder de Instagram post van Lauren, met daarin verschillende foto’s van Willa Gray en haar trotse adoptie-ouders.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty