Na de aankondiging in februari dat ook dit jaar het Rotterdam Bluegrass Festival georganiseerd wordt, zijn er nu door de organisatie nog meer namen van optredende acts bekendgemaakt.

Internationale acts

De namen van The Po’ Ramblin’ Boys en Hackensaw Bays (beide uit Verenigde Staten) konden we je bij onze aankondiging al melden. Nu zijn aan het lijstje nog een vijftal artiesten/band toegevoegd.

  • Tami Neilson (Nieuw Zeeland)
  • Meschiya Lake (Verenigde Staten)
  • The Pine Box Boys (Verenigde Staten)
  • Legendary Kid Combo (ItaliĆ«)
  • Jerron ‘Blind Boy’ Paxton (Verenigde Staten)
Rotterdam Bluegrass Festival - map
Locatie Rotterdam Bluegrass Festival

De negende editie van het Rotterdam Bluegrass Festival wordt op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni georganiseerd op het Pijnackerplein in Rotterdam.

De toegang tot het driedaagse festival is gratis en er is een uitgebreid randprogramma, waarbij ook de kleintjes niet vergeten worden. Meer info hierover in onze eerdere aankondiging.

Dubbel optreden Meschiya Lake

Dit jaar zal Meschiya Lake een dubbeloptreden verzorgen. Naast een concert als solo-artiest, zal deze ‘koningin van de jazzy grassroots’ ook optreden met haar nieuwe band The New Movement Jazz Band.

Binnenkort nog meer namen

Binnenkort worden er nog meer acts aangekondigd. In totaal zullen er over de drie dagen meer dan twintig internationale artiesten/band optreden. Er is dus voor elk wat wils.