De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dutch Country Music Association Gala 2017

De jaarlijkse uitreiking van de Nederlandse countrymuziek awards.

Op 25 november aanstaande organiseert de Dutch Country Music Association (DCMA) in Leerdam weer het jaarlijkse DCMA Award gala. De nominatierondes zijn afgesloten en de winnaars van de 33e DCMA Awards zijn bekend, maar worden natuurlijk nog even geheim gehouden.

Leerdam

Op zaterdag 25 november worden in Zalencentrum ‘Het Dak‘ in Leerdam de Awards uitgereikt. De deuren gaan om 18:30 uur open, de awardshow begint om 19:00 uur. Diverse Nederlandse artiesten verzorgen die avond optredens, waaronder Eve McKing, Cousin Hatfield, Trend, The Young River en Windfall.

Er worden filmopnames gemaakt die gebruikt worden voor een DVD van de Awardsshow. Deze DVD is op de avond zelf te bestellen en een mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Eve McKing

Eve McKing

Met haar heldere, krachtige stem en energieke performance weet Eve McKing ieder publiek voor zich te winnen.

Op het podium kan ze haar energie delen met anderen en daar krijgt ze flink wat adrenaline van. Sinds 2011 schrijft Yvon haar eigen muziek en haar recht toe recht aan lyrics komen direct bij je binnen: “three chords and the truth is all you need”.

Cousin Hatfield

Jong, virtuoos en aanstekelijk. Ze nemen je graag mee op hun reis door eindeloze vlaktes en drukke steden van de VS.

De vijf jonge getalenteerde muzikanten van Cousin Hatfield delen op een aanstekelijke wijze hun grote passie voor oud-Amerikaanse muziek uit de zuidelijke staten.

Cousin Hatfield

Door hun afwisselende show zit je altijd op het puntje van je stoel.

Trend

Trend heeft zijn sporen in de Country scene al ruimschoots verdiend. Met een veelomvattend repertoire van traditionele en moderne country kun je heerlijk genieten van deze band.

Windfall

Windfall is ook een oude rot in het vak en voelt zich op het podium al snel thuis.

De bandleden spreiden nog steeds bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon, het is dan ook zeker geen statisch geheel op het podium.

Windfall is niet alleen een band om naar te luisteren maar ook een band om naar te kijken!

The Young River

The Young River

Catchy melodieën, mooie harmonieën, gitaar virtuositeit en vrolijke liedjes. The Young River is een Nederlandse Country band.

Met hun vrolijke muziek weten ze een zomerse sfeer neer te zetten. Met een combinatie van Banjo, Mandoline, elektrische en akoestische gitaar brengen ze de Nashville sound overal waar ze gaan.

Tickets

Tickets kosten 17,50 euro voor niet-leden en zijn te bestellen via onderstaande link. Leden van de DCMA krijgen 2,50 euro korting.

Tickets


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty