De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dustin Lynch werkt aan nieuw album

Dustin Lynch heeft de release van een nieuw studioalbum, plus de data en locaties van zijn headlining tour in 2020 aangekondigd.

Helaas geen concerten buiten (Noord-) Amerika, maar misschien dat die in een later stadium nog volgen. We beperken ons dan ook tot de aankondiging van zijn nieuwe album.

Tullahoma

Het album is vernoemd naar zijn hometown: Tullahoma in de staat Tennessee. Toepasselijk, aangezien hij zelf aangeeft dat de inspiratie van de songs op het album, meer dan ooit tevoren, uit zijn eigen leven komt.

It’s all about me and growing up in my hometown. Every song on this album points to something that happened to me or my close friends and family, and that’s really cool.
I’m very proud of where I’m from, and proud of this record because it will hopefully make my hometown a little more famous than it already is. Dustin Lynch

Voor het eerst laat Dustin de productie van zijn album aan één producer over. En het is niet de minste: Zach Crowell. Talloze succesvolle albums heeft hij op zijn naam staan, hij werkte als producer en/of songwriter in het verleden met artiesten als Blake Shelton, Kelsea Ballerini, Luke Bryan, Martina McBride, Easton Corbin, Keith Urban en Sam Hunt. En dit is slechts een kleine greep uit de lange lijst…

Dustin Lynch

Met “Tullahoma” wil Dustin een, voor iedereen, herkenbaar verhaal vertellen. Een verhaal over opgroeien, volwassen worden en het ontdekken van je eigen ‘ik’.

Maar ook over het af en toe zorgenloos kunnen genieten van het leven, ook buiten zijn drukke muziekcarrière om. Dustin doet dit door de dingen die hij in zijn jeugd ook graag deed, zoals jagen en vissen en uitgaan met vrienden.

Tracklist en albumhoes

De albumhoes of tracklist is nog niet vrijgegeven, deze volgt in een later stadium. We updaten deze post, of maken een nieuwe als dat gebeurd is.

So #StayTuned!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty