De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dustin Lynch treedt op in rijdende tram

Een unieke trip voor de passagiers.

Dustin Lynch staat deze zomer in het voorprogramma van Luke Bryan’s ‘Kill The Lights Tour’, en was dus ook present bij de stop in Chicago. Daar verraste hij enkele concertbezoekers met een onaangekondigd miniconcert op een ongewone locatie.

Tram

Dustin, en enkele leden van zijn band, lieten zien over een goed werkend evenwichtsorgaan te beschikken, want het intieme optreden vond plaats in een rijdende tram. De aanwezige fans, allen luisteraars van Chicago’s Big 95.5 radiozender, werden in een ‘chicago trolley’ naar Wrigley Field (De thuisbasis van de Chicago Cubs (Baseball)) vervoerd toen de zanger en zijn bandleden aan boord sprongen voor enkele nummers.

Onder andere “Cowboys And Angels”, “Mind Reader” en natuurlijk “Where It’s At” werden gespeeld. Zie de beelden hieronder:Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty