De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dustin Lynch releaset “Ridin’ Roads” EP

Ook Dustin Lynch doorbreekt de releasecyclus met zijn nieuwe EP “Ridin’ Roads”.

Niet langer wachten tot je ongeveer 10 tracks geschreven of opgenomen hebt, maar de nieuwtjes meteen delen met de fans.

Nieuwe manier, goed gezelschap

Zoals bijvoorbeeld Sam Hunt en Hunter Hayes voor hem, wil Dustin op dit moment ook tracks uit brengen wanneer ze klaar zijn. Vers van de pers, rechtstreeks aan zijn fans. De nieuwe technieken van streaming media (Spotify, Deezer, Apple Music enzovoort) maken deze aanpak mogelijk.

Maar “Ridin’ Roads” markeert ook een verandering in Dustin’s carrière. Hij gaat voortaan voor het gevoel en creatieve energie, en maakt zich minder zorgen om de grenzen van genres.

We have a lot more colors to paint with than we did on the first album. I don’t think there are any more genre walls. It’s all about the lyric and the message, and we let the song steer us. If we dig it, we’ll take a chance.
Dustin Lynch

Drie nieuwe tracks

Drie nieuwe tracks staan er op zijn EP, allemaal geschreven volgens bovenstaande filosofie. Hij schreef de songs samen met grote namen als Ashley Gorley, Zach Crowell, Rhett Akins en Ben Hayslip, en nam ze meteen nadat ze af waren op.

Ridin’ Roads” is het openingsnummer, een laid-back nummer met een rollende melodie. Je waant je in een ‘muscle car’ op de highway met je geliefde. Zonnetje schijnt, raampje open en volume hoog. Destination nowhere.

De tweede track, “Little Town Livin’“, viert de voordelen van opgroeien in een klein dorp. Een mooi nummer, omlijst met een dobro en handgeklap.

De EP sluit met “Red Dirt, Blue Eyes“, een verhaal over een stel dat behoefte heeft om even ‘unplugged’ van de wereld te genieten.

Albumhoes en tracklist

Ridin' Roads - Dustin Lynch

  1. Ridin’ Roads
  2. Little Town Livin’
  3. Red Dirt, Blue Eyes

Tournee

Deze zomer tourt Dustin met de ‘Very Hot Summer’ tour van Thomas Rhett. De bezoekers van deze concerten kunnen deze nieuwe muziek dus zeker verwachten tijdens zijn shows.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty