De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dustin Lynch deelt tracklist en albumhoes van zijn nieuwe album “Tullahoma”

Nog even geduld, maar hoes en tracklist zijn nu bekend!

Op vrijdag 17 januari 2020 verschijnt “Tullahoma”, het vierde album van Dustin Lynch. De zanger heeft nu de tracklist én het ontwerp van de albumhoes met zijn fans gedeeld.

Tullahoma

De timing is perfect. Deze week komt de eerste single van dit nieuwe album – “Ridin’ Roads’ – namelijk de Country Airplay Top 5 hitlijst binnen, en veel countryfans zijn benieuwd naar het nieuwe materiaal van de in Tullahoma (Tennessee) geboren zanger.

Dustin Lynch

Met de laatste zin verklaren we ook meteen de origine van de albumtitel, het album is vernoemd naar zijn geboorteplaats. Dit is zeker een indicatie van het persoonlijke tintje dat dit album gekregen heeft. Volgens Dustin is het zijn beste, en meest persoonlijke album tot op heden.

For every song on “Tullahoma”, there’s a reason it’s there. A lot of that points back to the people who raised me, and growing up with a lifestyle where I could go outside and have fun, explore and try new things in the great outdoors. It’s kind of about being that kid and learning all those things.

That’s my story, but I think we all can relate to the kid who’s discovering, the kid who’s figuring out love for the first time, all that good stuff.
Dustin Lynch over “Tullahoma”

In aanloop naar de release van “Tullahoma” kregen we met de “Ridin’ Roads EP” al een klein voorproefje. Op die EP staan drie songs, waaronder dus zijn huidige single en titeltrack.

Albumhoes & tracklist

Op de hoes van “Tullahoma” zien we, haast traditiegetrouw, Dustin met een mooie cowboyhoed in een stoere pose staan. Het is alsof hij zijn hoed voor ons afneemt, of de rand aanraakt op de manier zoals cowboys elkaar vroeger een groet brachten bij het voorbijgaan.

Dustin Lynch - Tullahoma

Tracklist

 1. Momma’s House
 2. Dirt Road
 3. Thinking ‘Bout You (feat. Lauren Alaina)
 4. Ridin’ Roads
 5. Old Country Song
 6. The World Ain’t Yours And Mine
 7. Country Star
 8. Workin’ On You
 9. Little Town Livin’
 10. Red Dirt, Blue Eyes
 11. Good Girl

Op de tracklist zien we een duet met Lauren Alaina staan, en bij de songwriting credits komen we onder andere grote namen als die van Rhett Akins, Ashley Gorley, Corey Crowder, Ben Hayslip en Zach Crowell tegen. Maar ook collega artiesten als Matt Ramsey (Old Dominion), Dylan Schneider en Brian Kelley (Florida Georgia Line) droegen hun steentje bij aan de teksten.

Dustin zelf schreef mee aan track nummers drie, vier, zeven en negen tot en met elf. De onlangs overleden songwriter busbee heeft een bijdrage geleverd aan de teksten van “Workin’ On You”.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty