Drie op een rij voor Thomas Rhett

25 februari 2015 | Albums, Charts, Nieuws | 0 Reacties

Een nummer één hit, al is het er maar één. De droom voor veel artiesten, maar slechts voor weinigen weggelegd. Sommigen komen in de buurt, en zijn oprecht blij met een Top-20 notering. Anderen bereiken zelfs die positie niet, en druipen gedesillusioneerd af.

Thomas Rhett - It Goes Like This
Thomas Rhett – It Goes Like This

Voor Thomas Rhett werd die droom in het voorjaar van 2013 werkelijkheid met zijn hit “It Goes Like This” van het gelijknamige debuutalbum. Ook de volgende single “Get Me Some Of That” behaalt de nummer 1 positie.

Zojuist maakt Billboard bekend dat “Make Me Wanna”, de huidige single, in de volgende editie van de chart ook op nummer 1 in de ‘Billboard Country Airplay’ chart komt.

Dit is, gezien de achtergrond van Thomas Rhett, misschien niet verwonderlijk, maar toch komt het zelden voor. In 1994 is Clay Walker de enige andere mannelijke artiest die dit presteert.

Zaterdag weten we of Thomas Rhett ook Sam Hunt van de eerste plaats in de ‘Hot Country Songs’ chart kan stoten. Houd deze site in de gaten, de lijst wordt zaterdag meteen weer bijgewerkt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *