De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Drake White verzorgt de inflight entertainment bij SouthWest Airlines

Mooie tunes op grote hoogte.

De passagiers op een vlucht van Denver naar Nashville door SouthWest airlines kregen een wel heel uniek inflight entertainmentprogramma: Drake White. De zanger speelde, met een gitaar en ‘wasbord’ als begeleiding, enkele nummers op 35.000 feet (ongeveer 10km hoogte).

Drake White - Spark

Drake White bracht in 2016 zijn officiële debuutalbum “Spark” uit. Het album krijgt goede recenties en Drake treedt later dit jaar in Europa op in het voorprogramma van Darius Rucker, waarna hij doorreist naar het Verenigd Koninkrijk voor het Country 2 Country festival. Dit driedaags countrymuziekfestival wordt ook dit jaar weer gehouden in Londen, Dublin en Glasgow.

Het is niet de eerste keer dat deze luchtvaartmaatschappij haar passagiers op grote hoogte verrast met een uniek concert. Vorig jaar vierde Southwest Airlines het feit dat ze 30 jaar actief waren in Tennessee ook met een concert op tien kilometer hoogte. Toen waren Chris Young en Cassadee Pope de entertainers.

Chris Young & Cassadee Pope treden op in toestel SouthWest Air

Chris Young & Cassadee Pope

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty