De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Drake White terug naar Melkweg

Dat wordt weer feest!

We hadden tijdens het concert van Darius Rucker met Drake White als support-act al het vermoeden dat die laatste het erg naar zijn zin had in Amsterdam en Nederland, en dat lijkt te kloppen. Drake White komt terug naar de Melkweg voor een concert.

Spark

Daar waar hij tijdens de opening voor Darius Rucker slechts tijd had voor een achttal nummers, heeft hij op 8 oktober natuurlijk het rijk alleen.

Drake White - Spark

Hoewel Drake pas één album uitgebracht heeft, zal er zeker genoeg te beleven zijn. Meer lekkere songs van zijn mooie debuutalbum “Spark", onnavolgbare dansmoves en misschien nog wel enkele nieuwe nummers waaraan hij op dit moment werkt. Ook komen er ongetwijfeld enkele covers voorbij.

Met Drake weet je één ding zeker, het wordt hoe dan ook een feest!

Upstairs

De kleine, intieme zaal Upstairs is door de zanger geboekt op zondag 8 oktober aanstaande. Het concert begint om 19:30 uur, een voorprogramma is (nog) niet bekendgemaakt. Kaartjes kosten 12 euro, dit is exclusief eventuele bijkomende kosten.

De voorverkoop start vrijdag 4 augustus om 10:00 uur.

Tickets Drake White

Twee op één dag

Jarrod Dickinson - Paradiso - 8 okt. 2017

Toeval wil dat er deze zondag nog een mooi countryconcert in Amsterdam plaatsvindt. Jarrod Dickenson geeft namelijk een middagconcert in Paradiso.

Jarrod’s concert begint om 16: 00 uur, de deuren gaan al om 15:30 uur open. Een kaartje voor zijn concert kost 10 euro, exclusief bijkomende kosten.

Tickets Jarrod Dickenson


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty