De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Drake White heeft hersenaandoening, zakt ineen op podium

Daar liet de energieke zanger zijn fans danig schrikken.

Tijdens zijn concert in Roanoke (Virginia) van vrijdag 16 augustus jongstleden werd Drake White op het podium onwel. Dit tot grote consternatie bij zijn band, en het aanwezige publiek.

Op dit moment houdt de zanger rust, en de doktoren verwachten dat hij goed zal herstellen.

Afgebroken concert

Aan het begin van zijn set werd de 35-jarige zanger licht in zijn hoofd, verloor hij alle energie en zakte niet veel later op het podium door zijn benen. Hij kon alleen met de hulp van een toegesneld bandlid en de medische staf overeind komen en werd met spoed naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht voor tests.

Drake White - Melkweg - 8 okt 2017

Het concert werd natuurlijk afgebroken, zijn vele fans teleurgesteld maar ook geschrokken achterlatend. Ongetwijfeld maakt Drake het op een later moment wel goed voor ze…

Diagnose

Dit incident kwam voor Drake namelijk niet helemaal als een donderslag bij heldere hemel. Al in januari van dit jaar kreeg hij te maken met symptomen waardoor hij merkte dat er iets niet in orde was.

Hij kreeg last van intense, voortdurende hoofdpijn, en een MRI toonde toen al aan dat hij sinds zijn geboorte lijdt aan een bijzondere aandoening die slechts zelden voorkomt. Enkele bloedvaten in zijn hoofd zijn slecht ontwikkeld, waardoor de bloeddoorstroming naar enkele vaten en slagaders niet optimaal is.

De aandoening is te behandelen, maar deze behandeling vergt wel tijd. De komende maanden moet hij dit dus balanceren met reeds geplande optredens. En wellicht tijdens die optredens ook wat rustiger aan doen…

Drake bedankt zijn fans

Via social media heeft Drake zijn fans bedankt voor hun begrip en steun. En aan het einde van het bericht laat hij er geen misverstand over bestaan dat hij vastbesloten is weer zo vaak en uitbundig mogelijk op het podium te klimmen.

En dat vinden wij goed nieuws! We wensen Drake, en zijn vrouw Alex, dan ook heel veel sterkte en beterschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty