De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Drake White geeft een voorproefje van nieuwe muziek

Goed nieuws uit het kamp van de populaire Drake White en zijn band.

Iedereen die Drake White ooit live gezien heeft, als voorprogramma of headliner, weet dat de man maar één stand heeft: vol gas. Dat geldt overigens ook voor zijn band “The Big Fire’, die tijdens ieder optreden het vuur hoog opstoken.

Drake leeft voor zijn muziek en is veelvuldig ‘on the road’. Gelukkig voor ons beperkt hij zich daarbij niet tot Amerika en Canada.

Nieuw materiaal

Tussen de vele optredens en zijn familieleven door, schrijft Drake ook veel nieuwe songs. Deze doorstaan overigens niet allemaal de kritische check van zijn vrouw Alex. Maar voor Drake is dat geen probleem, hij is blij met die kritische houding en ziet het als een goede ‘barometer’…

I think that you can lean on multiple things in your life and if you’re lucky, as lucky as I am, to have somebody as well-rounded and grounded as Alex. I bring her everything. Every day I get in from writing, I say check this song out, check this out. And she either says, ‘I love it,’ or she’s said she don’t like it before. That’s a good honest barometer of songs. Drake White

Nu, twee jaar na de release van zijn succesvolle debuutalbum “Spark“, heeft hij voldoende materiaal voor een nieuw album. Op het hele album moeten we nog even wachten, maar hij heeft voor zijn fans een verrassing in petto.

Pieces (EP)

Aanstaande vrijdag verschijnt in de vorm van de EP “Pieces” namelijk een voorproefje van dat album. Op de EP staan vijf nieuwe tracks, waarvan Drake er aan twee meeschreef. Andere namen die we op de tracklist zien staan zijn onder andere busbee, Brent Cobb en Josh Osborne.

Pieces - Drake White

  1. Girl In Pieces
  2. Grandpa’s Farm
  3. Happy Place
  4. Nothing Good Happens After Midnight
  5. The Best Is Yet To Come

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty