De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Doorstart Sugarland lijkt zeker

Een kort bericht op social media doet de harten van Sugarland fans sneller kloppen.

Tijdens de uitreiking van de CMA Awards afgelopen woensdag stuurde het duo Sugarland via social media een mooie foto de wereld in. Het had een begeleidende tekst die zowel kort als hoopvol was: #StillTheSame. De nooit aflatende speculatie over een doorstart van Sugarland werd hierdoor extra gevoed.


Doorstart is (bijna) officieel

En vandaag kwam er meer nieuws naar buiten, al is het nog niet 100 procent officieel. Het wachten is nog op een aankondiging van de reünie door Jennifer Nettles en Kristian Bush zelf, maar het lijkt erop dat zij hun soloprojecten op een lager pitje zetten om weer samen muziek te gaan maken.

Er is een e-mail aan medewerkers van de Big Machine Label Group, waarin staat dat er in de komende weken een aankondiging volgt. In het bericht staan verder geen gegevens over een nieuw album, nieuwe tour of andere details.

Pauze, ellende en soloprojecten

Sugarland’s laatste album  “The Incredible Machine” kwam in 2010 uit en na het verschrikkelijke ongeluk met het podium tijdens de Indiana State Fair van 2011 nam het duo een pauze. Destijds stortte door de harde wind het podium in tijdens een optreden van het duo, waarbij zeven fans omkwamen.

Dit ongeval liet diepe sporen na. En niet alleen bij de artiesten en fans. Er volgden ook enkele rechtszaken waardoor Jennifer en Kristian lange tijd officieel niets over de zaak mochten zeggen. Dit kwam het verwerkingsproces niet ten goede.

Afleiding vonden beiden in diverse soloprojecten. Jennifer bracht twee soloalbums uit, Kristian één. Daarnaast acteerde Jennifer in films en op broadway.

Still The Same

De officiële website van Sugarland is momenteel zwart met de eerder genoemde hashtag (#StillTheSame) prominent aanwezig. Fans kunnen er zich aanmelden voor de nieuwsbrieven zodat ze eventueel nieuws rechtstreeks van het duo in hun mailbox krijgen.

Ook wij houden het vanzelfsprekend voor je in de gaten!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty