De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dierks gaat ‘Back To The Future’

De 'Hot Country Knights', een (gelegenheids) hobbyproject van Dierks Bentley.

Voor de opening van de jaarlijkse ‘Country Radio Seminar’, een bijeenkomst van radiobazen en journalisten, traden de “Hot Country Knights” op. Deze band, geleid door een zekere Douglas ‘Big Rhythm Doug’ Douglason, bracht een aantal bekende country nummers van de jaren negentig ten gehore.

Doug Douglason & Shelly Shelton

Deze band is jullie vermoedelijk volslagen onbekend, en eerlijk gezegd geldt dat ook voor ons, maar dat geldt niet voor de bandleden…

De ‘band’ is een project van Dierks Bentley, een knipoog naar de jaren negentig. Ze bestaat naast Dierks Bentley uit o.a. Miranda Lambert (als Shelly Shelton), Randy Houser (met pruik), Kip Moore en Charles Kelley (van Lady Antebellum).

Op het podium brachten ze, op hun eigen wijze en tot grote hilariteit bij de aanwezigen, klassiekers als “Too Cold At Home”, “Who’s Bed Have Your Boots Been Under” en “Dust In The Bottle”.

Of we van deze band nog meer muziek kunnen/mogen verwachten is op dit moment niet duidelijk.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty