De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Dierks Bentley expositie: Every Mile A Memory

Na Luke Bryan en Eric Church, is nu Dierks Bentley aan de beurt.

Ook hij krijgt de grote eer van een tentoonstelling over zijn leven en werk in de presticieuze ‘Country Music Hall Of Fame’ in Nashville.

Onder de toepasselijke titel “Every Mile A Memory”, een nummer van zijn album “Long Trip Alone” uit 2006, opent op 4 maart aanstaande de ‘Country Music Hall Of Fame‘ haar deuren voor zijn fans en belangstellenden. Wanneer je deze zomer voor werk of vakantie in (de buurt van) Nashville komt, ga dan zeker een kijkje nemen!

Afgetrapte laarzen van Dierks

De afgetrapte laarzen van Dierks Bentley

De expositie loopt tot 6 september en geeft een uniek kijkje in het leven van deze populaire countryzanger. Kleding gedragen tijdens zijn optredens, handgeschreven songteksten, gitaren, foto’s en nog veel meer spullen uit zijn persoonlijke collectie worden tentoongesteld.

Het is té gek dat deze eer mij te beurt valt. De Country Music Hall Of Fame biedt onderdak aan de meest geliefde en invloedrijkste countryartiesten, en er als bezoeker binnenstappen is al een hele ervaring. Dat ik er ooit mijn eigen expositie zou krijgen, is iets dat ik aan het begin van mijn carrière nooit zou hebben geloofd. Ik moet er zelf maar eens gaan kijken om het allemaal te laten bezinken. Dierks Bentley

Of ook zijn afgetrapte concertlaarzen van zijn laatste tour te zien zijn, is niet bekend. 🙂

 Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty