Details van nieuwe Pistol Annies album zijn bekend

27 september 2018 | Albums | 0 Reacties

De fans, en wie is dat nou niet, kregen in juli eindelijk het langverwachte nieuws. De Pistol Annies waren in de studio druk bezig met de opnames van hun derde album. Een gezellige foto van Angaleena Presley, Ashley Monroe en Miranda Lambert vergezelde de aankondiging, maar meer details werden er op dat moment niet gedeeld.

Daar kwam vandaag verandering in…

Interstate Gospel

De titel van het album is “Interstate Gospel” en het verschijnt al op vrijdag 2 november. Ook de trackslist en de albumhoes kunnen we met je delen. Klik op de afbeelding hieronder om de hoes helemaal te bekijken.

tracklist
Interstate Gospel - Pistol Annies
klik om de albumhoes te vergroten

Interstate Gospel

Pistol Annies

1
Interstate Prelude
01:07
2
Stop Drop And Roll One
03:02
3
Best Years Of My Life
03:42
4
5 Acres Of Turnips
02:55
5
When I Was His Wife
03:29
6
Cheyenne
04:16
7
Got My Name Changed Back
02:54
8
Sugar Daddy
03:38
9
Leavers Lullaby
04:01
10
Milkman
03:22
11
Commissary
03:35
12
Masterpiece
04:38
13
Interstate Gospel
03:01
14
This Too Shall Pass
03:02

We kunnen ons verheugen op veertien nieuwe tracks, waarvan een groot aantal een persoonlijke boodschap hebben. Er is in het leven van de dames nogal wat gebeurd sinds de release van hun vorige album “Annie Up“.

Het verhaal van Miranda Lambert en de scheiding van Blake Shelton is natuurlijk bij iedereen bekend. Ook de relatie die ze daarna met Anderson East had, is in de roddelpers veelvuldig voorbijgekomen. Angeleena is op dit moment in verwachting, Ashley beviel op 4 augustus van haar zoon Dalton.

Uit enkele titels kunnen we subtiele, en ook soms minder subtiele, hints ontdekken van Miranda over haar huwelijk. Natuurlijk springt een titel als “Got My Name Changed Back” en “When I Was His Wife” er wat dat betreft gewoon uit.

The best way to describe this record is that it sounds like three women came unleashed and told a bunch of truth. We didn’t hold back and we’re proud of it!

— Pistol Annies

Drie tracks

Tot ieders verrassing hoeven we niet tot 2 november te wachten om een indruk te krijgen van het album. De dames hebben namelijk met onmiddelijke ingang drie tracks vrijgegeven. Het zijn de tracks “Best Years Of My Life“, “Got My Name Changed Back” en de titeltrack “Interstate Gospel“. Druk hieronder op play om te luisteren naar “Got My Name Changed Back”, of maak gebruik van één van de links daaronder.

 Pistol Annies - Got My Name Changed Back

  Got My Name Changed Back
  Interstate Gospel

  Got My Name Changed Back
  Interstate Gospel

  Pistol Annies - Interstate Gospel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *