De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Details van nieuwe Pistol Annies album zijn bekend

Opgelet fans, en wie is dat nou niet? ;)

De fans, en wie is dat nou niet, kregen in juli eindelijk het langverwachte nieuws. De Pistol Annies waren in de studio druk bezig met de opnames van hun derde album. Een gezellige foto van Angaleena Presley, Ashley Monroe en Miranda Lambert vergezelde de aankondiging, maar meer details werden er op dat moment niet gedeeld.

Daar kwam vandaag verandering in…

Interstate Gospel

De titel van het album is “Interstate Gospel” en het verschijnt al op vrijdag 2 november. Ook de tracklist en de albumhoes kunnen we met je delen.

Interstate Gospel - Pistol Annies

 1. Interstate Prelude
 2. Stop Drop And Roll One
 3. Best Years Of My Life
 4. 5 Acres Of Turnips
 5. When I Was His Wife
 6. Cheyenne
 7. Got My Name Changed Back
 8. Sugar Daddy
 9. Leavers Lullaby
 10. Milkman
 11. Commissary
 12. Masterpiece
 13. Interstate Gospel
 14. This Too Shall Pass

We kunnen ons dus verheugen op veertien nieuwe tracks, waarvan een groot aantal een persoonlijke boodschap hebben. Er is in het leven van de dames nogal wat gebeurd sinds de release van hun vorige album “Annie Up“. Het verhaal van Miranda Lambert en de scheiding van Blake Shelton is natuurlijk bij iedereen bekend. Ook de relatie die ze daarna met Anderson East had, is in de roddelpers veelvuldig voorbijgekomen.

Angeleena is op dit moment in verwachting, Ashley beviel op 4 augustus van haar zoon Dalton.

Uit enkele titels kunnen we subtiele, en ook soms minder subtiele, hints ontdekken van Miranda over haar huwelijk. Natuurlijk springt een titel als “Got My Name Changed Back” en “When I Was His Wife” er wat dat betreft gewoon uit.

The best way to describe this record is that it sounds like three women came unleashed and told a bunch of truth. We didn’t hold back and we’re proud of it! Pistol Annies

Drie tracks

Tot ieders verrassing hoeven we niet tot 2 november te wachten om een indruk te krijgen van het album. De dames hebben namelijk met onmiddelijke ingang drie tracks vrijgegeven. Het zijn de tracks “Best Years Of My Life“, “Got My Name Changed Back” en de titeltrack “Interstate Gospel“. Druk hieronder op play om te luisteren naar “Got My Name Changed Back”, of maak gebruik van één van de links daaronder.

Pistol Annies - "Got My Name Changed Back"

Best Years Of My Life Got My Name Changed Back Interstate Gospel


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty