Derde nummer 1 hit voor Russell Dickerson

5 november 2019 | Charts | 0 Reacties

In 2018 scoorde Russell Dickerson met “Yours” en “Blue Tacoma” zijn eerste twee nummer 1 hits in de Amerikaanse country hitlijsten. Nu het einde van 2019 nadert, voegt hij daar een derde aan toe.

Every Little Thing

Zijn huidige single “Every Little Thing” voert namelijk de volgende editie (9 november 2019) van de Billboard Country Airplay hitlijst aan. Russell zelf is natuurlijk enorm blij, zoals hij duidelijk laat merken in zijn post op Twitter.

“Every Little Thing” is afkomstig van zijn debuutalbum “Yours” uit 2017. Alhoewel…

Teleurstellend of slakkengang?

Eigenlijk dateert ook deze hit – net als “Yours” en “Blue Tacoma” – van de “Yours EP” die Russell al in 2016 uitbracht. Dat alle drie zijn grote hits tot nu toe afkomstig zijn van die EP is een opvallend gegeven, we weten niet zeker wat het betekent.

De EP bevat in totaal slechts vijf tracks, de LP twaalf. Nu kan het zijn dat Russell gewoon in een erg rustig tempo zijn singles kiest en releaset, en dat hij nu pas songs gaat releasen van zijn debuutalbum. Maar het kan ook betekenen dat hij met zijn LP niet het niveau gehaald heeft van die eerste EP.

In beide gevallen is dit slecht nieuws voor zijn fans. In het eerste scenario zullen ze nog lang(er) moeten wachten op nieuw materiaal, in het laatste geval is het te hopen dat hij weer het niveau van de EP haalt.

Wat denken jullie? Laat het ons weten in de comments…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *