De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Def Americans (Johnny Cash tribute band) eert The Man in Black

Het is vandaag 26 februari, de verjaardag van Johnny Cash.

The Man in Black zou vandaag 88 jaar oud geworden zijn. Helaas overleed deze grootmeester op 12 september 2003 op 71-jarige leeftijd in Nashville. Maar gelukkig leeft zijn muziek voort, en is er op deze speciale dag goed nieuws te melden voor zijn vele fans.

Johnny Cash

Def Americans met ‘memorial show’ in Q-Factory

De beroemde Johnny Cash tributeband Def Americans eert later dit jaar The Man in Black met een memorial show in de Q-Factory in Amsterdam. Noteer vrijdag 11 september maar alvast in je agenda. Inderdaad, de avond voor Johnny’s sterfdag kun je in de Q weer een keer genieten van zijn muziek.

Def Americans

Def Americans brengt al 12,5 jaar het ijzersterke repertoire van Cash ten gehore. Met een hoop swing, sfeer en rebellie probeert Def Americans elk concert weer de shows van Johnny Cash te evenaren.

Verwacht een avond met een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische countryzanger centraal staan. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe plaat met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

Tickets en voorverkoop

Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar vanaf 28 februari om 11:00 uur en kosten 20,22 euro (dit is inclusief servicekosten).

Bestel hier tickets
De zaal gaat open om 19:30 uur, het optreden begint een half uur later.

Kun je niet wachten?

Ook als je zo lang niet kunt wachten is er goed nieuws. Ook in de maanden maart, april, mei en juni treden ze kris-kras door het land op. Voor een compleet overzicht vind je op de website van de band…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty