De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Debuutalbum van Russell Dickerson verschijnt in oktober

Sinds 2011 timmert hij al aan de weg, de bekroning volgt binnenkort.

Eerst in de vorm van de EP “Die To Live” die in eigen beheer verschijnt. Dat levert hem een uitnodiging op van David Nail. Hij mag tijdens zijn tournee de concerten openen. In 2015 verandert echter alles voor Russell Dickerson.

Yours – de EP

Russel Dickerson - Yours (EP)

Dan plaatst hij de videoclip van “Yours” op zijn youtube kanaal, en van de ene op de andere dag is alles anders.

Het nummer gaat viraal. Iedereen heeft het erover en de radiostations pikken het razendsnel op. Het wordt dan weliswaar geen nummer 1 hit, maar de tekst en muziek spreekt heel veel bruidsparen aan.

Niet veel later komt de gelijknamige EP uit, met daarop zelfs een speciale ‘wedding edition’ van het nummer staat. Naast “Yours” blijkt ook track 4, “Blue Tacoma”, redelijk populair bij Spotify en sommige radiostations.

Yours – het debuutalbum

Voor zijn fans is er dan nu eindelijk goed nieuws. De titel, releasedatum en albumhoes van zijn debuutalbum zijn bekendgemaakt. De titel is, het zal geen echte verrassing zijn, “Yours” en het album komt op vrijdag 13 oktober uit.

Russel Dickerson - Yours

Gezien het succes van zijn eerste hitsingle is het geen wonder dat hij weer voor deze titel koos. We gaan er tenminste niet vanuit dat het een gebrek aan inspiratie is. Anders had hij ook geen twaalf tracks kunnen schrijven voor zijn debuut.

Eigenlijk zijn het geen twaalf nieuwe songs. Enkele nummers van zijn eerdere EP’s komen op dit album terug. Zo zien we de twee versies van “Yours”, “Blue Tacoma”, “MGNO” en “Every Little Thing” terug.

Dan houden we zeven nieuwe tracks over, genoeg dus om naar uit te kijken. Russell zelf is, net als wij, benieuwd wat zijn fans van zijn debuutalbum vinden.

The Yours EP has changed my life, and I cannot wait to see what the Yours album will bring!

Tracklist

De tracklist van het album ziet er als volgt uit:

 1. Every Little Thing
 2. Yours
 3. Blue Tacoma
 4. Billions
 5. All Fall Down
 6. Float
 7. MGNO
 8. Would You Love Me
 9. Low Key
 10. You Look Like A Love Song
 11. Twentysomething
 12. Yours (Wedding Edition)

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty