De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Debuutalbum van Luke Combs verschijnt op 2 juni

Nog even geduld fans.

In een interview met Entertainment Weekly heeft Luke Combs, de zanger van de hit “Hurricane”, de releasedatum van zijn debuutalbum bekend gemaakt. Hij wordt door kenners al geruime tijd getipt als ‘artist to watch’ en na een drietal EP’s is het nu tijd voor een volledig studioalbum.

In 2014 bracht hij in eigen beheer de EP’s “Can I Get An Outlaw” en “The Way She Rides” uit. Door deze EP’s en het vele touren, kreeg Luke een grote groep fans en viel hij op bij de recordlabels. Zij boden hem uiteindelijk een kans om zijn droom te verwezelijken. Hij tekende het felbegeerde contract en kreeg een kans in Music City.

De start was inderdaad veelbelovend, zijn eerste single “Hurricane” bestormde de hitlijsten en bleef net buiten de Top 5 steken. Ondertussen werkte Luke tussen het optreden door verder aan zijn debuutalbum.

This One’s For You

De titel van zijn debuutalbum is gelijk aan die van zijn laatste EP: “This One’s For You“. Op het album staan twaalf tracks, waaronder natuurlijk zijn hit “Hurricane”. Naast “Hurricane” neemt Luke nog vier van de zes songs mee van die gelijknamige EP, alleen het nummer “Used To You” ‘sneuvelt’.

Luke Combs - This One's For You

Alle twaalf nummers werden (mede) geschreven door Luke zelf, hieronder de tracklist.

 1. Out There
 2. Memories Are Made Of
 3. Lonely One
 4. Beer Can
 5. Hurricane
 6. One Number Away
 7. Don’t Tempt Me
 8. When It Rains It Pours
 9. This One’s For You
 10. Be Careful What You Wish For
 11. I Got Away With You
 12. Honky Tonk Highway

Hurricane

Geniet hieronder van de clip van “Hurricane”, een song waarvan de titel perfect beschrijft hoe Luke de countryscene binnen denderde.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty