Debuutalbum van Runaway June verschijnt 28 juni

1 juni 2019 | Albums | 0 Reacties

Met ‘June’ in je bandnaam is het eigenlijk niet meer dan logisch dat je debuutalbum ook in die maand verschijnt. Dat deel van de bandnaam verwijst namelijk naar de maand waarin veel bepalende momenten in de levens van Jennifer, Naomi en Hannah, en hun gezamelijke carrière plaatsvonden.

En dat is zo’n eerste release natuurlijk ook.

Blue Roses

Toch halen de dames van Runaway June het maar net. De release is gepland voor de laatste vrijdag van de maand (28 juni). Vanaf dat moment kunnen we het album “Blue Roses” downloaden of streamen.

Op het album staan 10 tracks, en bij 6 ervan worden de dames als co-writer vermeld. Andere grote namen zijn bijvoorbeeld busbee, Corey Crowder, Marcus Hummon, Chris DeStefano.

tracklist
Blue Roses - Runaway June
klik om de albumhoes te vergroten

Blue Roses

Runaway June

1
Head Over Heels
2
Buy My Own Drinks
3
We Were Rich
4
I Know The Way
5
Trouble With This Town
6
Got Me Where I Want You
7
Fast As You
8
I Am Too
9
Good, Bad & Ugly
10
Blue Roses

Runaway June

Het is dit jaar vier jaar geleden dat de band begon, en in die tijd scoorden ze 3 Top-40 hits, werden ze genomineerd voor diverse prestigieuze awards en fungeerden ze als support-act voor supersterren als Garth Brooks en Carrie Underwood.

We’ve been together for four years now, but this is our debut album. We really harmonized as a band through songwriting and being out on the road, so I feel like, through that journey we were able to learn more about ourselves as people – as women, as performers, as artists – and figure out what we wanted to say, all of that is reflected in these songs.”

Hannah Mulholland

In 2018 bracht het trio hun eerste EP uit; “Runaway June EP“.

Buy My Own Drinks

De huidige single van Runaway June, “Buy My Own Drinks”, stijgt momenteel in de hitlijsten. Deze week staat hij op de 22e stek in de Country Airplay en op de 36e in de Hot Country Songs lijst.

Druk hieronder op play om de officiële videoclip te bekijken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *