De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

De line up van het Country 2 Country festival, editie 2017

Ook in 2017 wordt hét countryfestival van Europa weer georganiseerd.

Na het grote succes van voorgaande jaren, wordt er ook in 2017 weer een Country 2 Country festival georganiseerd. Europese liefhebbers van countrymuziek krijgen op 10, 11 en 12 maart weer de unieke kans om op één avond meerdere grote countrysterren aan het werk zien.

Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei andere kleine optredens en evenementen georganiseerd. Fans moeten daarvoor helaas wel weer een dure reis maken naar Londen, Glasgow of Dublin.

De line up

En dat is jammer, wat ook dit jaar is er weer een hele mooie line up. Gedurende de drie dagen dat het festival duurt, zullen de onderstaande countrysterren optreden op drie verschillende locaties (definitieve verdeling is op dit moment nog niet bekend).

Geruchten

Er gaan nog geruchten over een extra headliner. Maar wie zou het, als dit al klopt, kunnen zijn? Om als headliner voor zo’n festival in aanmerking te komen, moet je wel een hele grote meneer of mevrouw (of band zijn). Blake Shelton? Keith Urban? Kenny Chesney? Laten we hopen dat we er snel duidelijkheid over krijgen…

update [3.nov.2016]: Niemand minder dan Reba McEntire is de extra headliner waarover gespeculeerd werd. Wat een mooie toevoeging, en een unieke kans deze countrylegende live te zien…

Overstekende artiesten

En natuurlijk hopen we ook dat nog meer artiesten de oversteek over het kanaal wagen. Op dit moment zijn alleen enkele concerten van Darius Rucker in Zwitserland, Nederland en Duitsland bevestigd.

Op maandag 6 maart 2017 staat hij live in de ‘Melkweg’, de voorverkoop begint aanstaande vrijdag (28 oktober).

Darius Rucker - Melkweg - maart 2017

 Wanneer er meer nieuws beschikbaar komt, zullen we deze post aanvullen of een nieuwe starten…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty