De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

De laarzen van Kacey

Keep your hands of my boots!

Kacey Musgraves heeft iets met laarzen. Cowboylaarzen dan natuurlijk. Niet alleen draagt ze tijdens haar optredens laarzen met glitters en lampjes, ze heeft – in samenwerking met Lucchese Boots – haar eigen ‘exclusieve lijn’.

Ze was dan ook ‘not amused’ toen op 4 januari in Nashville ’s avonds een nieuw paar laarzen uit haar auto werd gestolen. De dag erna stuurde ze de volgende tweet de wereld in:

De tweets zijn inmiddels verwijderd, we hebben de tekst nog wel vermeld hieronder.

Someone had expensive taste and cheap standards. — KACEY MUSGRAVES (@KaceyMusgraves) January 5, 2016

Gisteren werd bekend dat de politie een man heeft gearresteerd. Het lijkt er dan ook op dat Kacey haar laarzen, met een waarde van $ 900, terugkrijgt.

De dief van haar laarzen werd namelijk gesnapt toen hij de laarzen wilde retourneren. Klaarblijkelijk waren ze niet zijn stijl of heeft hij niet dezelfde schoenmaat als Kacey. De winkelmanager herkende de laarzen en zag op de kassabon Kacey’s naam staan. Toen hij de man ermee confronteerde, koos deze het hazenpad. Mét de laarzen.

Later werd hij alsnog door de politie ingerekend. Kacey’s tweet spreekt boekdelen.

Stupidity leads to victory. ? https://t.co/YsqUBJGcw1 — KACEY MUSGRAVES (@KaceyMusgraves) January 7, 2016


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty