David Luning in Q-Factory Amsterdam

25 oktober 2018 | Concerten, Concertrecensie | 0 Reacties

Gisterenavond trad David Luning op in Q-Factory in Amsterdam. Een concert waar we via een winactie vier mensen naartoe konden sturen, maar waarbij we zelf helaas niet aanwezig konden zijn. Gelukkig voor ons, en voor alle countryfans die dit concert gemist hebben, kregen we enkele foto’s en onderstaand verslag van Q-Factory toegestuurd.

David Luning in Q-Factory

Met zijn vertederende country songs bracht David Luning het publiek van de Q-Factory in vervoering. Zijn zowel opzwepende als ontroerende repertoire kwam op deze sfeervolle avond goed tot zijn recht.

Hij won het publiek voor zich met zijn warme stem, verhalende liedjes, maar ook met zijn grappige anekdotes. Ook de cover van Bruce Springsteen’s “Dancing In The Dark’ kon rekenen op veel bijval. Hij mengt zich nog even in het publiek en speelt een paar akoestische favorieten.

David Luning liet het publiek meezingen en airguitar spelen, voor de aanwezige muziekliefhebbers werd het een avond om nooit te vergeten!

Aftermovie

Hieronder een korte impressie van het concert, dankzij de ‘aftermovie’ die door Q-Factory beschikbaar is gesteld. Enjoy!

Nog meer country & americana in Q-Factory

Binnenkort kun je in de Q-Factory genieten van nog meer country & americana. Op vrijdag 26 oktober staat daar Garrett T. Capps op het podium, zaterdag 3 november kun je er genieten van de mooie sounds van JP Harris & The Tough Choices en – last but not least – op zaterdag 17 november speelt Bob Wayne in ‘de fabriek’.

De datums hierboven linken rechtstreeks naar de concertpagina’s op de website van Q-Factory. Tickets zijn zeker niet duur, en je krijgt er een hele gezellige muziekavond voor. Bovendien is de Q-Factory makkelijk bereikbaar, je kunt naast de deur parkeren en, ook handig, je kan er lekker eten voordat het concert begint. So, check it out!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *