De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

David Luning live in Q-Factory Amsterdam

Een 'upcoming and rebellious troubadour' brengt een bezoek aan de fabriek in Amsterdam.

David Luning is in de VS een echte rising star. Niet alleen is de jonge singer/songwriter gezegend met een heerlijke volwassen stem met een rauw randje, hij maakt ook nog eens catchy songs met een aanstekelijke, pakkende melodie en met een hoge meezing factor.

Rebellious troubadour

Muziekblad ‘Rolling Stone‘ noemde hem in een artikel ‘rebellious troubadour’ en roemde zijn solide songteksten en uitstekende zangkwaliteiten.

David Luning

Naar eigen zeggen is hij sterk beïnvloed door de muziek van folk zanger John Prine. En dat is terug te horen. Maar muzikaal kan je de uit California afkomstige Luning prima plaatsen tussen Ryan Adams en Ray Lamontagne. Al doet het hem, nu hij in de Verenigde Staten voor volle zalen speelt en zijn songs worden gebruikt in films en TV-series, te weinig eer aan.

David Luning is de belofte status ver voorbij en vooral de man om in de gaten te houden. Helemaal nu hij de zegen heeft van de ‘oude roots garde’. In 2012 verscheen zijn debuutalbum “Just Drop On By” en vorig jaar bracht hij zijn tweede album “Restless” uit.

Live in de Q-factory in Amsterdam

Op woensdag 24 oktober kun je genieten van zijn concert in de Q-Factory in Amsterdam. Tickets kosten slechts 11,50 euro°. De zaal gaat om 19:30 uur open, het concert begint om 20:00 uur.

We hebben een winactie waarbij je kans maakt op tickets, zie hieronder. Maar als je geen risico wilt lopen en er sowieso bij wilt zijn, kun je via onderstaande knop tickets bestellen.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Winactie

En je maakt nu ook nog eens kans op gratis tickets voor dit gave concert! Country-Music.nl mag namelijk twee keer 2 tickets weggeven.

Wil jij kans maken op deze tickets en misschien samen met een vriend of vriendin naar dit gave concert? Het enige dat je moet doen is ons bericht op facebook te liken én delen. De actie loopt tot maandag 22 oktober 23:59 uur, daarna nemen we contact op met de winnaars..

Makkelijker kunnen we het je niet maken. 🙂

De winactie is gesloten, de winnaars zijn via Facebook bekendgemaakt.

Een voorproefje

Hieronder als kennismaking de videoclips van “Driftin'”, de openingstrack van zijn meest recente album “Restless” en “Whiskey Bottle” dat je terugvindt op zijn debuutalbum.

Driftin’


Whiskey Bottle


Website Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty