De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Darius Rucker ook in 2018 naar Nederland

Natuurlijk doet Darius niet alleen het Verenigd Koninkrijk aan.

Eerder deze week kondigde Darius Rucker een ‘UK tour’ aan, hetgeen de concertkoorts bij zijn vele fans in De Lage Landen meteen deed stijgen. Zojuist kwam het verlossende woord. Ook in 2018 komt Darius naar Nederland voor een concert. Op dinsdag 30 oktober staat hij op het podium van Paradiso in Amsterdam!

Voorverkoop en support-act

De voorverkoop start vrijdag 2 maart om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 33,00 (inclusief servicekosten, exclusief eventuele bijkomende kosten).

Darius heeft de 30-jarige Russell Dickerson weten te strikken als support-act. Russell maakt al sinds 2011 muziek en hij is vooral bekend van het nummer “Yours”. Deze single wordt een hit en is op vele bruiloften hét nummer.

Het concert begint om 20:30 uur, de deuren gaan om 19:00 uur open.

Tickets

Hieronder een tweetal clips om in de stemming te komen, voor zover nodig. Het zijn “If I Told You” en “For The First Time”, van zijn album “When Was The Last Time” uit 2017.

“If I Told You”


“For The First Time”Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty