De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Danielle Bradbery stelt zich opnieuw voor

Voor sommigen misschien wel nodig na zoveel jaar.

Vijf jaar zijn er maar liefst verstreken sinds haar deelname aan ‘The Voice’. Haar debuutalbum “Danielle Bradbery” verscheen in 2013. Eerder dit jaar kwam er een eind aan het lange wachten op nieuwe muziek. Haar fans konden luisteren naar “Sway”, de eerste single van haar ‘sophomore‘ album.

Opnieuw voorstellen

Zelf beschouwt Danielle haar tweede albums als een herintroductie van haarzelf. Dat blijkt met name uit de gekozen albumtitel “I Don’t Believe We’ve Met”. Danielle was zestien toen ze seizoen vier van ‘The Voice’ won en de schijnwerpers meteen op volle sterkte op haar schenen. In die vijf tussenliggende jaren heeft ze veel geleerd en leerde ze zichzelf beter kennen.

This album is kind of a reintroduction of myself. Compared to the first album, I didn’t know and I didn’t get to tell fans exactly who I was. Now that I’m 21, there is a lot more to me than 16-year-old Danielle. Danielle Bradbery

I Don’t Think We’ve Met

Tien nieuwe tracks staan er op het album. Zelf geeft Danielle toe dat niet iedere song 100 procent country is, maar in haar jeugd luisterde ze zelf ook naar vele verschillende muziekstijlen. Het is dan ook logisch dat dit merkbaar is in de trackselectie en muziekstijl van het album van de ‘nieuwe’ Danielle.

Zelf is ze er trots op, en ze wil het album eigenlijk het woord laten doen. We moeten nog wel even geduld hebben, pas op vrijdag 1 december kunnen we opnieuw kennis maken met (de muziek van) de nieuwe Danielle.

Een voorproefje kregen we echter in juni al, toen kwam de eerste single “Sway” uit.

Tracklist

Danielle schreef mee aan nagenoeg alle tracks. Opvallende namen tussen de credit zijn verder Thomas Rhett (“What Are We Doing”) en diens vader Rhett Akins (“Hello Summer”).

Danielle Bradbery - I Don't Believe We've Met

De complete tracklijst ziet er als volgt uit:

  1. Sway
  2. Potential
  3. What Are We Doing
  4. Worth It
  5. Can’t Stay Mad
  6. Messy
  7. Red Wine + White Couch
  8. Hello Summer
  9. Human Diary
  10. Laying Low

Wil je meer muziek van Danielle beluisteren? Dat kan via onderstaande links.

Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty