De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Curtis Rempel (High Valley) verwacht tweede kindje in maart

Een nieuwe Rempel is onderweg.

Curtis Rempel, de jongste van de High Valley broers, en zijn vrouw Myranda verwachten in maart kun tweede kindje. Het geslacht is, ook voor het stel zelf, nog onbekend. Brad, de oudere broer, heeft ook twee kids. In ons recente interview kwamen er (wellicht) daarom ook ‘luiers voorbij’.

High Valley - 4 feb 2017 - Melkweg

Make You Mine Tour en aansluitend interview

Na het Europese deel van hun ‘Make You Mine Tour’ kregen we de gelegenheid om de gebroeders Rempel een tiental vragen te stellen. Je kun thet interessante interview hier in zijn geheel teruglezen. Open, en op een leuke manier gaven ze antwoord op onze vragen over hun tijd in Europa, over de concerten in de Melkweg in Amsterdam en Rotown in Rotterdam en in andere Europese steden.

Ook gingen ze in op hun eigen persoonlijke ‘Road to Nashville’ en hoe ze met het succes omgaan, de opvolger van het succesvolle “Dear Life” uit 2016 en met welke vrouwelijke artiest ze ooit nog eens mee willen samenwerken.

Snel terug

Vermoedelijk zien we ze snel weer terug op de Europese podia. Ze vinden de countryfans hier ‘awesome’ en genoten van hun bezoek én van de optredens.

There is so much energy in a small place. It was a blast!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty