Country Music Store geopend!

9 juni 2017 | Blog | 0 Reacties

Sinds 2015 is Country-Music.nl dé website voor countryfans in Nederland en België. We brengen jullie het belangrijkste countrynieuws, veel informatie, leuk entertainment, interessante concertverslagen, uitdagende quizzen enzovoorts. Graag gedaan, want we houden van countrymuziek en we krijgen er zelf een hoop energie van. Maar het kost ook veel tijd, en geld.

Ondertussen kennen we een groot gedeelte van jullie persoonlijk. We komen elkaar altijd bij concerten tegen en dan blijkt pas goed hoe zeer Country-Music.nl gewaardeerd wordt! En dat geeft ons weer de energie om door te gaan en om nóg meer mensen met het ‘countryvirus’ te besmetten!

Country Music Store

Tijdens de concerten kregen we steeds vaker de vraag of onze t-shirts ook ergens te koop zijn. Nu liepen we al rond met de gedachte aan een soort ‘merchandising winkel’, dus dit was precies het zetje dat we nodig hadden. Vol trots presenteren we jullie dan ook de Country Music Store, nu ‘open for business’!

In deze winkel kun je, via onze partner Spreadshirt, kleding en diverse andere voorwerpen laten bedrukken met onze designs. Leuk om cadeau te geven, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf houden. 🙂

Country-Music.nl logoOp dit moment hebben we twee designs, maar in de nabije toekomst komen er nog vast nog meer bij. Naast het bekende Country-Music.nl logo hebben we nog een leuke slogan gemaakt die anderen kan/zal aansporen om ook eens wat countrydeuntjes te luisteren.

De winkel geeft ons een steuntje in de rug. Een klein percentage van jullie aankopen zorgt er voor dat de schoorsteen van de ranch blijft roken.

Hoe het werkt

Wanneer je de winkel bezoekt, zie je allerlei producten (duh!) in een overzicht. Dit overzicht kun je filteren op items voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s en andere accessoires. Het leuke is dat je deze items zelf helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen.

Country Music Store banner

Je kunt het design plaatsen waar je wilt, horizontaal of verticaal en zo groot of zo klein als je zelf mooi vindt. Of laat het design op de achterkant van een t-shirt laten drukken als je het liever niet op de voorkant hebt. De kleuren van de designs zijn aanpasbaar, zodat het op de door jouw gekozen achtergrondkleur en stof goed zichtbaar is. En je aanpassingen worden ‘live’ getoond, makkelijker kan haast niet.

Afrekening en verzending

Spreadshirt size measurements Ben je tevreden, dan kies je de maat en het aantal en plaats je het item in je winkelmandje. Er zijn duidelijke instructies om de juiste maat te bepalen, dus dat kan ook niet meer fout gaan.

Na het afrekenen zorgt onze partner er voor dat je de spullen zo snel mogelijk in huis hebt. De levertijd is meestal tussen de drie en vijf dagen. Aan de hand van een trackingnummer kun je de zending volgen.

Vijftien (15!) procent korting

Om de opening te vieren geven we jullie tot 23 juni een mooie, feestelijke korting op alle bestellingen. We verlagen bij het afrekenen de totaalprijs met maar liefst 15%! Neem dus snel een kijkje en wacht niet te lang wanneer je wat leuks ziet, de actiekorting verloopt eerder dan je denkt.

Plaats onderstaande couponcode in het daarvoor bedoelde veld en je korting wordt gelijk verrekend.

  WELCOME-100127713

Wacht dus niet te lang, ga aan de slag en geniet snel van een uniek en leuk t-shirt, hoodie, petje of kopje koffie uit een mooie unieke mok. Veel plezier!

  De bovenstaande speciale welkomsactie is afgelopen. Binnenkort nieuwe acties, deze worden bovenin de shop vermeld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *