Country-Music.nl neemt vanaf morgen een welverdiende vakantie!

De komende twee weken verschijnen er minder artikelen, maar we houden je natuurlijk wel op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Vakantie is leuk, maar ‘The Show Must Go On’!

Gelukkig hoef je je de komende tijd niet te vervelen hier. Check onze country quizzen, de clips uit de Hot Country Songs Top 5 en de Zondag Flix'en. Daarnaast kun je natuurlijk door de bio- en discografieën van artiesten klikken, of je kennis van countrymuziek vergroten door onze wikis.

Woensdagmiddag Country Quiz #12/2016
Woensdagmiddag Country Quiz #12/2016

Op facebook kun je de titel #CountryFanVanDeWeekDe eretitel die de persoon die het juiste antwoord als eerste geeft een week lang mag dragen. verdienen door de 'Woensdagmiddag Country Quiz' op te lossen. Deze verschijnt iedere woensdagmiddag om 15:00 uur op onze facebookpagina. De opgave van deze week is (nog) niet geraden. Aanstaande woensdag krijg je een nieuwe kans. Dan geven we je ook een eerste tip.

En natuurlijk geniet je aanstaande zondag gewoon weer van een nieuwe 'Zondag Flix'. Dit keer een mooie, rauwe song van een zanger die de countrymuziekscene veroverde met zijn eerste eigen album... Dit is eigenlijk ook al een quiz op zich. Wie denkt te weten over welke artiest we het hier hebben, mag in de reacties hieronder zijn antwoord plaatsen voor een eervolle vermelding..

So long!

Team Country-Music.nl