Country Music.nl is geopend

10 februari 2015 | Blog | 0 Reacties

Howdy cowboys en cowgirls.

Yeehaw! Na veel voorbereidingen en hard werk is het dan eindelijk zover: Country-Music.nl is geopend.

De site vóór en door country liefhebbers met het belangrijke country nieuws, een schat aan informatie over artiesten en albums, een overzicht van de belangrijkste concerten en nog veel meer, overzichtelijk en in je moerstaal.

We brengen je het laatste nieuws (en blijven daarbij ver verwijderd van gossip) in verschillende formats: Nieuws, Blogs, Quotes, Links, Socia Media Updates, etc. Deze formats zijn herkenbaar aan hun eigen kleur.

Daarnaast hebben we onze eigen Country Music Database gemaakt. Hierin vind je informatie over een – nog steeds groeiend – aantal artiesten en hun albums. Houd de tellers in de sidebar in de gaten, dan zie je de database groeien.

Luke Bryan @ Farm Tour 2012
Luke Bryan @ Farm Tour 2012

Ook top: een concerten database. Uit eigen ervaring weten we dat het maar al te makkelijk is om dat ene concert, dat je favoriete artiest of groep in Europa geeft, te missen. Met als gevolg een paar weken balen van de gemiste kans. Volg ons, en deze teleurstellingen behoren tot het verleden.

Tot slot hebben we – duidelijk zichtbaar in de linker rode balk – de actuele top-5 van de ‘Billboard Hot Country Songs’. Zo blijf je op de hoogte van de heetste country songs.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *