De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Country Music.nl is geopend

Yeah, we're open for business!

Howdy cowboys en cowgirls.

Yeehaw! Na veel voorbereidingen en hard werk is het dan eindelijk zover:

Country-Music.nl is geopend.

De site vóór en door country liefhebbers met het belangrijke country nieuws, een schat aan informatie over artiesten en albums, een overzicht van de belangrijkste concerten en nog veel meer, overzichtelijk en in je moerstaal.

We brengen je het laatste nieuws (en blijven daarbij ver verwijderd van gossip). Daarnaast hebben we onze eigen Country Music Database gemaakt. Hierin vind je informatie over een – nog steeds groeiend – aantal artiesten en hun albums.

Termen die vaak voorkomen in countrysongs, of afkortingen en instituten, worden toegelicht in de zogenaamde 'wiki' afdeling. Blader er maar eens doorheen, je wordt er allicht wat wijzer van.

Ook top: een concertenoverzicht. Uit eigen ervaring weten we dat het maar al te makkelijk is om dat ene concert, dat je favoriete artiest of groep in Europa geeft, te missen. Met als gevolg een paar weken balen van de gemiste kans. Volg ons, en deze teleurstellingen behoren tot het verleden.

Heel veel plezier op onze site, die we de komende tijd zeker nog gaan uitbreiden en uitbouwen. Attendeer vrienden en andere countryfans op het bestaan van deze site, samen maken we country nog eens heel groot in Nederland.

Tot uw dienst, en...

Keep it country!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty