De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Country-Music.nl neemt een break

Wij zijn even chillen. :)

Country-Music.nl neemt een korte, welverdiende vakantie!

Vanaf zaterdag 30 april zal er dan ook minder frequent content verschijnen, maar we houden je natuurlijk wel op de hoogte van het belangrijkste nieuws.

Gelukkig hoef je je de komende tijd niet te vervelen hier. Check onze country quizzen, de clips uit de Hot Country Songs Top 5 en de Zondag Flix‘en. Daarnaast kun je natuurlijk door de bio- en discografieën van artiesten klikken, of je kennis van countrymuziek vergroten door onze wikis.

Woensdagmiddag Country Quiz

Woensdagmiddag Country Quiz

Op facebook kun je de titel #CountryFanVanDeWeek verdienen door de ‘Woensdagmiddag Country Quiz’ op te lossen. Deze verschijnt iedere woensdagmiddag om 15:00 uur op onze facebookpagina. De opgave van deze week is (nog) niet geraden. Aanstaande woensdag krijg je een nieuwe kans. Dan geven we je ook een eerste tip.

En natuurlijk geniet je aanstaande zondag gewoon weer van een nieuwe ‘Zondag Flix‘. Dit keer een actuele hit van een zanger die ons in de clip een kijkje geeft in zijn privéleven. Hij zingt over de dingen die hij in zijn vrije tijd graag doet en zijn familie speelt mee in de clip…

Wij gaan van een welverdiende vakantie genieten. So long!

Team Country-Music.nlCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty