Country krijgt eigen promoter: Sound of Nashville

7 oktober 2019 | Nieuws | 4 reacties

Sinds enkele jaren zet, vanuit een huis in het zuiden van het land, een groep talenten het licht voor countrymuziek op groen. We doelen dan natuurlijk op de grootste country music promoter van Nederland: Greenhousetalent. Zij zijn er mede verantwoordelijk voor, dat het aanbod van countryconcerten op Nederlandse bodem de laatste jaren is ‘geëxplodeerd’.

En ze gaan hier gelukkig ook in de toekomst mee door. Vanaf vandaag zijn zij zelfs een eigen (sub)label gestart, een paraplu waaronder zij in de toekomst al hun countryconcerten organiseren.

Sound of Nashville

Op dit nieuwe platform bieden zij dus een concertagenda aan die zich 100% toelegt op de Nashville sounds, dus zonder ‘clutter’ van de andere genres. Daarnaast kun je ook daar terecht voor extra info en nieuws omtrent de concerten en artiesten. Maar er is meer, veel meer…

Sound of Nashville logo

Maak kans op een jaar lang gratis tickets!

En Sound of Nashville begint met fireworks! Wanneer je ze op Facebook en/of Instagram volgt (zie links onderaan), maak je namelijk kans op een zogenaamd ‘Golden Ticket‘. Dit moet – nu al – de winactie van 2020 zijn!

Zo’n ticket geeft je namelijk een jaar lang (heel 2020) gratis toegang tot alle door Sound of Nashville georganiseerde concerten! Op 11 november worden twee winnaars (één via Facebook en de ander via Instagram) gekozen.

Sound of Nashville - Golden Ticket 2020
Sound of Nashville – Golden Ticket 2020

  Website
  Instagram
  Spotify playlist

4 Reacties

 1. Leuke aktie!
  Hopelijk eens geluk, de duimen draaien in ieder geval!

  Fijn! Zoveel country artiesten die naar NL komen

  Antwoord
 2. Duimen super leuke aktie
  #fingerscrossed

  Antwoord
 3. Toffe actie! En uiteraard meteen op beide platformen gevolgd! Er is nog zo veel leuks te ontdekken.
  Al moet ik zeggen dat ik de meer Americana singer/songwriter achtige dingen ook erg goed vind. Hoop dus wel dat ze iets breder gaan kijken en niet het rigide Amerikaanse systeem gaan volgen waardoor heel veel op elkaar lijkt….

  Antwoord
 4. Heerlijk dit! MEER MEER MEER. Hoe meer country in Nederland, hoe beter!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *