De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Country 2 Country Festival 2016

Het populaire Country 2 Country festival komt in maart 2016 weer naar Europa.

Vanwege het enorme succes van de voorgaande jaren, is er een extra dag toegevoegd aan het festival. Op 11, 12 en 13 maart kunnen countryfans uit heel Europa weer genieten van de grootste artiesten en meest spectaculairste shows.

Hier bij Country-Music.nl houden we je natuurlijk op de hoogte van het laatste nieuws.

In 2013 begon dit festival met een avond in Londen met als hoofdacts Brad Paisley en Carrie Underwood. Een jaar later werd Dublin toegevoegd en stond naast, wederom Brad Paisley, de Zac Brown Band als headliner genoteerd.

De populariteit van het festival nam een vlucht. De vraag naar tickets steeg dermate dat in 2015 ook Stockholm en Oslo aan het festival werden toegevoegd. Dit jaar waren Luke Bryan en Lady Antebellum de hoofdacts.

Country 2 Country Festival banner

In 2016 wordt het festival gehouden op 11, 12 en 13 maart op de volgende locaties:

  • Clyde Auditorium, Glasgow
  • O2 Arena, Londen
  • 3 Arena, Dublin

Carrie Underwood

Voor de concerten van 2016 is er al één van de hoofdacts bekend gemaakt: Carrie Underwood. Dat belooft veel goeds. Recentelijk gaf ze, ook in Londen, een spectaculaire show tijdens het Apple Music Festival. Daarnaast komt op 23 oktober haar nieuwe album uit.

De overige acts worden op 6 oktober tijdens de zogenaamde ‘Launch Party’ bekend gemaakt.

Bookmark Country-Music.nl en like onze facebookpagina, dan blijf je op de hoogte van het laatste countrynieuws. Vorige jaar bleven namelijk enkele artiesten in Europa voor extra concerten.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty