De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

“Contagious” is Mark Blomsteel’s eerste single van zijn nieuwe album #Dutchboy

De lead single is uit.

In maart 2017 is Mark Blomsteel, drievoudig Dutch CMA award winnaar, weer even in Nederland voor de promotie van zijn nieuwe single ‘Contagious’ en een optreden tijdens de ‘Amsterdam Country Night‘. Deze wordt op 18 maart georganiseerd in de Melkweg in Amsterdam. Naast Mark treedt onder andere ook Charlie Worsham op.

Contagious

Mark Blomsteel - Contagious

“Contagious” is de eerste single van zijn nieuwe album en is geschreven door Chad Roland en Jerry Glidewell. De videoclip van het nummer is geschoten in New York op een warme zomerdag.

Het nummer is sinds de release op 14 februari, al ruim 84.000 keer bekeken op youtube. Het lijkt dus inderdaad ‘besmettelijk’ te zijn…

Mark Blomsteel op Spotify Mark Blomsteel op Apple Music

#Dutchboy

Mark’s nieuwe album heet “#Dutchboy”, een verwijzing naar de bijnaam die de ‘locals’ in Nashville hem gegeven hebben. Hier woont hij nu al enkele jaren om zich vol op zijn muziekcarrière te kunnen concentreren.

De single en het album zijn geproduceerd door voormalig manager en producer van de Beach Boys, Fred Vail. Het team van mixing en mastering engineers werkte in het verleden onder ander met Freddie Mercury, Tom Petty en Pat Benatar. Ook de vertrouwde Nashville sessiemuzikanten zoals bijvoorbeeld Chris Leuzinger, Jimmie Lee Sloas, Greg Morrow werkten weer mee.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty